Birgitta Johansson

Kaikki blogit puheenaiheesta Pekka Siikala

Totuus Stig Berlingin paosta Neuvostoliittoon

En väitä että tämä tarina on tosi, mutta en väitä etteikö se voisi olla tosi. Saattaa jopa olla että tarina on totta, sanoopa Stig Berling kirjassaan mitä tahansa. Myös Jordanian silloinen kuningas Hussein voi liittyä asiaan, samoin Jugoslavia.

Näin Stig Berling on itse kertonut, ja siitä kertoo MTV:

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ruotsalaisvakoojan-uskomaton-pako-la...

Siikalailainen moraalittomuus on vain käytännössä kaikille haitallista

Jossain kirjasessa sanotaan jotain ja kysytään sitten että mitä tämä on. Otsikko on vapaasti kaikkien pohdittavissa. Siinä sanotaan jotain, mutta ei täsmennetä mitä tämä on. Siis se siikalailainen moraalittomuus.

Tuolta Uuden Suomen kuuluisasta karusellista löysin tuon viisauden, jonka tämän blogitekstin otsikoksi kopioin.

http://pekkapylkkonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/269243-perustulo-ei-lisan...

Pahaa persua ken pelkäisi - Ei tietysti kukaan

Monet perussuomalaiset  antavat ymmärtää että perussuomalaisia pelätään. Monet perussuomalaiset antavat myös ymmärtää että heitä vainotaan ja Facebookin avulla tietysti. On se niin väärin. Siellä ne valvojat valvomossa istuvat persuejn tilejä poistelemassa.

Minua on kuitenkin jäänyt jokunen asia vaivaamaan.

Missä sijaitsee Facebookin Suomen valvomo, se paikka jossa luetaan persujen viestejä ja tilejä poistellaan hiki hatussa?

Tule Pekka takaisin!

Uuden Suomen Puheenvuoron veteraaniblogisti Pekka Siikala on ilmoittanut lopettavansa. Tämä on päivän ikävimpiä uutisia.

Jos olen oikein käsittänyt Niklas Herlinin ja muiden perustajajäsenten ajatuksen, Puheenvuorossa saa ääntä pitää niin valtaapitävät kuin vähän vallattomatkin. Pekka Siikalan monipuolinen asiantuntijuus ja sujuva kynä ovat olleet tähän balettiin erinomaisen sopivia.

 

Kirjoittaja ei ole koskaan tavannut Pekka Siikalaa, ei ole ollut kirjeenvaihdossa hänen kanssaan eikä ole ollut juuri koskaan samaa mieltä.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä