Birgitta Johansson

Kaikki blogit puheenaiheesta Haitalliset tuet

Äänetön tappaja, - infraääni

"Valiokunta painottaa, että terveysvaikutukset ja terveyden edistäminen tulee ottaa huomioon kaikessa yhteiskunnallisessa päätöksenteossa, mikä velvoittaa kaikkia hallinnonaloja. Tarvitaan myös monialaisia ohjauskeinoja sekä luotettavaa ja ajantasaista tietoa alueen väestön terveydestä ja terveyteen vaikuttavista tekijöistä."

Yritystukityöryhmän epäonnistuminen kääntyy Suomen eduksi

Pekkarinen näki yritystukityöryhmän raportissa hyviä puolia, hyvä puoli siitä oli se että nyt ei asiaa enää hyssytellä. Omaa etua ajavia poliitikkoja ei enää mediassa suojella.

 

Työryhmän piti toimia uuden lain mukaan: "Yritystuen käsite uudistui ja laajeni kansallisessa lainsäädännössä, kun laki taloudelliseen toimintaan myönnettävän tuen yleisistä edellytyksistä (429/2016) tuli voimaan 1.7.2016. Se korvasi lain yritystuen yleisistä edellytyksistä (786/1997)."

 

Hallitus, lopeta tuhlaaminen

Hallituksen tukipolitiikka on täysin vastuutonta rahan tuhlausta maassa, joka ottaa 5 miljardia velkaa vuosittain, jossa on 8.8% työttömyys, 7% toimeentulotuella, 500 000 ulosotossa, taittuva palkkakehitys ja heikentyvä demografi, jonka syntyvyys on alin sitten nälkävuosien.

Tässä artikkelissa luvataan 400 euroa sähköpyörän ostoon 2018-2021. Ihan kiva, mutta ei ole valtion tehtävä. Lisäksi tuki ei koske tavallista Helkaman Oivaa, joten se siitä ympäristöystävällisyydestä sitten.

TEM lahjoittaa yli miljoona euroa haitalliselle vesivoimalle.

On tämä kyllä käsittämätöntä, että työ- ja elinkeinoministeriön porukka on näinkin hölmöä sakkia. Antavat sitten KSS Energialle runsaan miljoona euroa energiatukea vesivoimaan. Käsittääkseni voimayhtiöt ovat voittoa tuottavia yrityksiä joilla tulisi yritystoimintaperiaatteeseen kuulua tulevat perusparannus ja korjauskustannukset. Omasta pussista.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä