Birgitta Johansson

Ympäristöteko äänestämällä

Maapallon tulevaisuuden pitäisi olla se kaikkein tärkein päätöksiä ohjaava asia juuri nyt. Kaikki muu on sen rinnalla todellisuudessa enemmän tai vähemmän näpertelyä.

Jos emme saa ilmastonmuutosta hallintaan, yhä useammat ihmiset eri puolilla maailmaa menettävät henkensä äärimmäisten sääilmiöiden, kuivuuden, rankkasateiden, tulvien ja maanvörymien takia. Äärimmäisestä kuivuudesta seuraisi ruokapula ja massiivinen pakolaisongelma, kun ihmiset joutuisivat jättämään kotiseutunsa ja kotimaansa.

Jatkuva ympäristön saastuminen, raskasmetallit, radioaktiiviset aineet ja karsinogeeniset kemikaalit uhkaavat meidän kaikkien terveyttä. Tämä uhka on pysäytettävä.

Uusiutuvien energialähteiden käyttöönottoon nyt heti panostavat maat saavat sekä energiaremontin ympäristöhyödyt että muutaman vuoden kuluttua ylivoimaisen taloudellisen etulyöntiaseman, kun energia on teollisuudelle ja yrityksille käytännössä ilmaista.

Jos joskus aiot tehdä ympäristöteon, sen aika on 19.4.2015!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän JouniHalonen kuva
Jouni Halonen

Maapallon tulevaisuus ei juurikaan ole riippuvainen ihmisestä. Edes ydinsota ei saa sitä rikki. Maaseudun Tulevaisuus sen sijaan on jo taakse jäänyttä aikaa.

Käyttäjän ZeiEizh kuva
Juha-Matti Hakala

Energiaremontti on vaali-bluffia. 100% uusiutuvat ei onnistu, koska silloin on OL1,2,3 ja Fenno jauhamassa sähköä. Ne tekee tuolloin ~40% Suomen sähköstä.

Ihan yhtä hyvin ne olisivat voineet luvata miehitetyn lennon aurinkoon tuolloin, sama mahdollisuus toteutua.

Toimituksen poiminnat