Ympäristöteko äänestämällä

Maapallon tulevaisuuden pitäisi olla se kaikkein tärkein päätöksiä ohjaava asia juuri nyt. Kaikki muu on sen rinnalla todellisuudessa enemmän tai vähemmän näpertelyä.

Jos emme saa ilmastonmuutosta hallintaan, yhä useammat ihmiset eri puolilla maailmaa menettävät henkensä äärimmäisten sääilmiöiden, kuivuuden, rankkasateiden, tulvien ja maanvörymien takia. Äärimmäisestä kuivuudesta seuraisi ruokapula ja massiivinen pakolaisongelma, kun ihmiset joutuisivat jättämään kotiseutunsa ja kotimaansa.

Jatkuva ympäristön saastuminen, raskasmetallit, radioaktiiviset aineet ja karsinogeeniset kemikaalit uhkaavat meidän kaikkien terveyttä. Tämä uhka on pysäytettävä.

Uusiutuvien energialähteiden käyttöönottoon nyt heti panostavat maat saavat sekä energiaremontin ympäristöhyödyt että muutaman vuoden kuluttua ylivoimaisen taloudellisen etulyöntiaseman, kun energia on teollisuudelle ja yrityksille käytännössä ilmaista.

Jos joskus aiot tehdä ympäristöteon, sen aika on 19.4.2015!

BirgittaJohansson
Muut Espoo
Ehdolla kuntavaaleissa

Ympäristöpuolueen puheenjohtaja. MuM, opettaja, yrittäjä, muusikko, luonnonystävä, urheilija, koiraihminen. Luottamustoimia Espoossa, aiemmin Siuntiossa.

Ympäristöpuolueen kuntavaaliehdokas 2021 Espoossa.
www.ymparistopuolue.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu